Sommerhilsen fra Rogalender!

Nå bærer det mot sommerferie og prosjektet vil takke for en flott vår med mye aktivitet!

Det har blant annet skjedd noen forandringer i prosjektet i løpet av våren. Prosjektkoordinator Stine er ute i fødselspermisjon og vikar Tone Erlien har startet som prosjektleder for Bygda dansar Rogaland. Tone var med i Bygda dansar Møre og Romsdal - Snu Nordvest fra 2004-2007 og er utdannet med mastergrader i dansevitenskap fra NTNU. Hun kan nås på Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

I vår har vi hatt to helgesamlinger, en på Sola og en i Stavanger-området.

Helgesamlingen på Sola var den aller første i prosjektet, og her møtte vi over 20 danseglade og ivrige ungdom som ville lære mer om sin egen tradisjonsdans. Vi var så heldige å få låne Ølbergtunet på Sola og som satte gode rammer for dans.

Da vi var i Stavanger fikk vi låne BUL Stavanger sitt flotte hus; Siddistova. Dette er et hus som har Rogalands beste dansegulv, noe som stemmer bra! I tillegg til vanlig opplegg med å lære danser, fikk ungdommene oppleve en skikkelig dansefest. BUL Stavanger stelte i stand en kjempe fin dansekveld for ungdommene, og de fikk danset hele kvelden til Jæren Frilynte. I løpet av denne kvelden døpte vi også prosjektet, hvor ungdommene fikk være med å bestemme.

Bygda Dansar Rogaland heter nå Rogalender! J

Hvis det kribler litt ekstra i dansefoten i sommer så kan vi tipse om gratis danseverksted under Rootsfestivalen! Halldis Folkedal er instruktør! Du kan finne mer informasjon om påmelding og tidspunkt her: Rootsfestivalen 2017

Vi hilser god sommer til alle de flotte ungdommene i prosjektet, ressursgruppa og de frivillige som stiller opp i Rogalender!DSC07324profilbilde 

  • Stine, Torill, Elisabeth og Tone 

Ekstra informasjon

Alle rettigheter Bygda dansar | Admin  Admin B | Webside levert av fagtrykk.no