Rogaland
Det danses og danses på helgesamlinger i Rogaland!

I oktober gikk Bygda dansar Rogalender sin første helgesamling i høst av stabelen! Vi møttes på Steinerskolen i Haugesund og hadde en aktiv og kjekk helg sammen. Ungdommene var ivrige og veldig flinke til å lære seg nye danser! Lørdagskvelden var det rom for sosialdansing, og det kom flere dansere…

Les meir: Det danses og danses på helgesamlinger i Rogaland!

Sommerhilsen fra Rogalender!

Nå bærer det mot sommerferie og prosjektet vil takke for en flott vår med mye aktivitet!

Det har blant annet skjedd noen forandringer i prosjektet i løpet av våren. Prosjektkoordinator Stine er ute i fødselspermisjon og vikar Tone Erlien har startet som prosjektleder for Bygda dansar Rogaland. Tone var med…

Les meir: Sommerhilsen fra Rogalender!

For en turné!

Første skoleturné er gjennomført og Bygda dansar Rogaland besøkte 10 ulike skoler i Rogaland og rundt 800 elever!

Tusen takk for fantastiske dager, Randaberg vgs, Dalane vgs, Sandnes vgs, Sola vgs, Sola ungdomsskole, Haugesund steinerskole, Skeisvang vgs, St. Olavs vgs, Stavanger katedralskole og Vågen vgs!

Elevene fikk prøve seg på…

Les meir: For en turné!

Første skoleturne er i gang

I dag, mandag 30. januar 2017, setter disse to kursen mot Rogaland for årets første skoleturne i Bygda dansar Rogaland! Turneen varer i to uker. På laget har de musiker Alexander Aga Røynstrand, og siste dag av turneen gjester Maria S Toppe gjengen.

 

"Vi gleder oss til å danse med…

Les meir: Første skoleturne er i gang

Avspark og julehelsing

Laurdag 12.november 2016 vart Bygda dansar Rogaland offisielt sparka i gang på Folkemusikk- og folkedanshelga i Suldal arrangert av Ryfylkemuseet/ Folkemusikk-arkivet for Rogaland.

Bygda dansar arrangerte minikurs for ungdommar, og ein ivrig og flink gjeng fekk lære pariserpolka frå Sauda, springar frå Suldal og ein smakebit på scenisk arbeid…

Les meir: Avspark og julehelsing

Om Rogaland

 

Bygda Dansar i Rogaland går fra høsten 2016 til våren 2019.

Prosjektet er drevet av Norsk senter for Folkemusikk og Folkedans og er finansiert gjennom midler fra Kulturdepartementet og Rogaland Fylkeskommune. Vi gjør oppmerksomme på at det i prosjektet vil bli tatt foto og film til dokumentasjon.

 

 

 

Fra venstre:…

Les meir: Om Rogaland

En liten hilsen fra Bygda dansar Rogaland

Mandag 12. september 2016 møttes prosjektilsatte for første gang, og gikk rett på oppstartsuke gjennom heile uke 37. Under oppstartsuka var fokuset på å bli kjent med hverandre og kollegiet ved SFF, bli introdusert til arbeidsstedet, rutiner, administrative verktøy og ikke minst Bygda dansar som prosjekt!

Vi fikk dansa litt, tatt…

Les meir: En liten hilsen fra Bygda dansar Rogaland

Ekstra informasjon

Alle rettigheter Bygda dansar | Admin  Admin B | Webside levert av fagtrykk.no